Europa · 03. oktober 2019
In september nog zin in heerlijk zonnig weer en tegelijkertijd ook genieten van cultuur en natuur? Ik ontdekte in 6 dagen een aantal prachtige plekjes in de Balkan die goed bereikbaar zijn met een (huur)auto en dus perfect voor een (korte) roadtrip.
Azië  · 13. augustus 2019
Canggu is een populaire bestemming in Bali. Misschien heb je foto’s op mijn Instagram account langs zien komen of heb je er iets over gelezen in mijn blogs. Zo’n 5 jaar geleden was dit nog een vissersdorpje, nu is Canggu een waar food walhalla en zeker op het gebied van healthy food, vegetarisch en veganistisch eten.
Azië  · 14. juni 2019
Omdat mijn solotrip op Bali in de Dojo community er al weer bijna op zit besloot ik op het laatste moment dat ik toch naar een van de Gili eilanden wilde gaan. De meeste mensen die ik hier de laatste tijd heb gesproken waren er ook al geweest en het is best een bekende reisbestemming (vooral voor backpackers) waar ik nu redelijk dichtbij ben. Een mooie kans om weer wat extra reiservaring op te doen.
Azië  · 04. juni 2019
Om te kunnen bloggen heb je ook onderwerpen nodig om over te schrijven. Dat komt goed uit want zoals gezegd is hier in Canggu, of eigenlijk in Bali genoeg om te beleven. Het tripje naar Nusa Penida stond al op mijn wishlist dus toen een medebewoonster mij mee vroeg hoefde ik daar niet lang over na te denken.
Azië  · 29. mei 2019
De tijd vliegt voorbij dus het wordt tijd dat ik nog wat meer vertel over het dagelijks leven hier in Canggu, een vakantieplaatsje aan de zuidkust van Bali.
Azië  · 24. mei 2019
Het is een lange vlucht naar Bali, met een korte tussenstop in Singapore ben je meer dan 16 uur onderweg. Na de douane op Schiphol ben ik ineens een anonieme reiziger geworden en ga ik op in de massa. De knop gaat om, let´s do this. Er is nu “geen weg meer terug”.
Azië  · 15. mei 2019
Tien jaar geleden was ik al eens op Bali. In 2009 maakte ik met mijn gezin een rondreis over dit bijzondere eiland. Een self-drive reis van enkele weken. Met een papieren routebeschrijving reden we langs highlights en fijne plekken, soms met aanwijzingen als “bij het hoge gebouw links” of ‘’bij de grote boom rechtsaf’’. Een avontuurlijke rondreis vol met cultuur, prachtige rijstvelden, lekker eten en strand. De speciale Balinese ‘’vibe” is me altijd bijgebleven. En ik ben niet...
Azië  · 24. februari 2019
Onderweg naar Australië maakte ik een stopover van 3 dagen in Seoul, Zuid-Korea.
Noord Amerika  · 20. oktober 2018
Roadtrip Georgia en South Carolina Niet zo bekend als Californië aan westkust van de USA zijn de staten aan de oostkust van de USA, Georgia en South Carolina. In deze staten kun je historische steden en plantages bezoeken, uniek in dit grote land. Hier is de “southern charm” goed voelbaar.